Intuitie

Foto nieuwsbrief maart - 2015

 

‘INTUITIE’

‘Intuïtie kan worden omschreven als een “ingeving”, een vorm van “direct weten”, zonder dat men dit beredeneerd heeft’

Hoe vaak zeggen we tegen onszelf dat we ons onderbuik gevoel moet volgen? Ook al vinden we dat juist vaak het aller moeilijkste en vaak meest confronterend. Want wie verzekert ons dat het na een keuze, beslissing of verandering de juiste uitkomst gaat hebben? Niemand! En toch ontstaan er uit het volgen van ons onderbuikgevoel en intuitie vaak de mooiste veranderingen en verhalen.

Precies vanuit dat gevoel is YogaExperienceHaarlem ontstaan en gaat het mee in een nieuwe wending. In een nieuwe Experience. Het gaat mee in de beslissing die met mijn onderbuikgevoel genomen is, verhuizen naar Santiago-Chili. Alle verhalen die er de afgelopen maanden op de mat hebben mogen liggen, openheid en vertrouwen, gesprekken voor en na de lessen gaan daarin mee en zullen een bijzondere plek houden. Alles wat er mocht zijn, een lach, een traan, welke emotie dan ook. Ook omdat dát yoga is, alles wat er in een moment voorbij komt mag er zijn. Iets loslaten wat voelt als vertrouwd geeft ook rust dat dit in de toekomst vervolgd gaat worden, het volgen van intuitie zal bepalen in welke vorm.

Bij verder gaan hoort ook loslaten. En ook een gevoel van dankbaarheid. Een dankwoord …omdat dat klinkt als uit een boek, maar het boek sluit helemaal niet. Het is een nieuw hoofdstuk. Maar toch wil ik mijn dank uitspreken. Dank je wel voor de kennismaking, de lessen, jouw glimlach, jouw verhaal, jouw vertrouwen, dat jij mijn klant was, al voelt het zo niet eens, klant is niet het goede woord. Iedereen is een hoofdstuk, een hoofdstuk en daarmee onderdeel van YogaExperienceHaarlem. En dat boek schrijf ik gewoon verder. Daarom zeg ik geen afscheid en dag, maar: TOT ZIENS! Zomaar ergens waar we elkaar toevallig treffen, wanneer ik in Nederland ben voor werk en vakantie, online tijdens een Skype-call of in elk geval in mijn  herinnering.

“You get a strange feeling when you leave a place. Like you’ll not only miss the people that you love, but you’ll miss the person you are at this time and place. Because you will never be this way again. But trust in a new path is the only thing you need to become an even more beautiful and stronger person than you already were”.

Joanneke Mulder

YogaExperienceHaarlem

Wil je mij blijven volgen tijdens mijn experience in Santiago, volg dan mijn blog op www.yogaexperiencehaarlem.nl/media of via www.joannekemulder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X