Joanneke Mulder

Wanneer alles vanzelf goed ‘loopt’ in het leven zijn we ons niet zo bewust van wat veranderingen en bepaalde gebeurtenissen met ons doen en welke invloed die hebben op hoe we ons fysiek en mentaal voelen. Het zijn juist de momenten waarop je merkt dat het goede gevoel niet vanzelfsprekend is als je even geen grip lijkt te kunnen krijgen op de situatie die voor ons ligt of de momenten waarop je vindt dat je dingen niet goed doet.

INZICHT IN JEZELF
Als je er vanaf een afstandje naar kijkt is er maar één ding belangrijk: inzicht in jezelf. Inzicht in jezelf ontwikkel je door (opnieuw) te leren te voelen, groeien vanuit positiviteit en daarop vertrouwen. Dat is niets anders dan vertrouwen in en op jezelf. Een sterke mentale weerbaarheid en fysieke belastbaarheid is van groot belang voor hoe we ons voelen. 

HOE GAAN WE OM MET GEBEURTENISSEN
Een aantal jaar geleden merkte ik dat ik even niet meer kon bijhouden wat er op dat moment in mijn eigen leven gebeurde. In een hectische periode veranderde er veel tegelijk, gebeurtenissen die horen bij het leven maar die je wel kunnen doen wankelen. Ik besefte dat het niet ging om de gebeurtenissen op zich maar om de manier hoe ik ermee omging. Dat was een eye-opener, omdat dit gebeurde bij mijzelf realiseerde ik mij dat dit bij iedereen zo werkt, vaak op meer momenten dan we ons soms beseffen.

DE KRACHT VAN HARDLOPEN EN YOGA
Sport geeft kracht, helderheid en laat je weer contact maken met wat je voelt en waar je het liefste in het leven voor gaat. Na jarenlang intensief op hoog niveau te hebben gehockeyd heb ik zelf ervaren wat de kracht van inspanning is en wat dit kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling.

YOGAEXPIERENCEHAARLEM
In mijn geval heeft sport altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Hockey heeft inmiddels plaatsgemaakt voor hardlopen en yoga. Psychologie is en blijft de rode draad in mijn opleiding en loopbaan. Door de kracht van de combinatie van psychologie, running en yoga kan ik anderen hiermee begeleiden en ondersteunen.

Welkom bij YogaExperienceHaarlem, feel more than welcome!

“Tussen de stilte van het gesproken woord fluistert vaak het echte antwoord”
Joanneke Mulder

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak een intakeafspraak, dan bespreken wij hoe ik je kan helpen.

CONTACT

 

 

 

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als psycholoog waarbij ik uiteenlopende hulpvragen heb behandeld: somberheidsklachten, stress- en spanningsklachten, angstklachten, trauma, onzekerheid en een negatief zelfbeeld. Een korte blik op mijn achtergrond, ervaring en opleiding:

  • Ervaring als psycholoog binnen de GGZ (nog steeds verbonden als psycholoog aan Grip Psychologen). Tevens werkervaring op het gebied van arbeid & organisatiepsychologie Dijk & Van Emmerik en Novarum (Centrum voor Eetstoornissen)
  • Opleiding tot psycholoog (UvA), master in Klinische psychologie, basisopleiding cognitieve gedragstherapie, EMDR, Runningtherapie, opleiding Yogatherapie (heden)
  • Mede auteur van het self-acceptance boek Helemaal Jezelf (2011)

 

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X